. Deskripsi Fungsi - YUNCHENG MACHINERY&ELECTRICAL TECHNETRONIC CO., LTD
  • head_banner_01

Deskripsi Fungsi

nomer seri jeneng fungsi Katrangan fungsi
1 Telpon mobil dibatalake ing mbalikke Supaya kanggo nyegah anak saka pranking lan mencet tombol telpon kanthi salah, utamané ing desain sirkuit, nalika elevator ngganti arah, sinyal telpon ing arah ngelawan bakal dibatalake kanggo ngirit wektu terkenal penumpang.
2 Mode operasi koleksi kanthi otomatis Sawise elevator wis diklumpukake kabeh sinyal telpon, bakal nganalisa lan ngadili dhewe ing urutan prioritas ing arah sing padha, lan banjur njawab sinyal telpon ing arah ngelawan sawise completion.
3 Sistem hemat daya Lift kasebut ora ana telpon lan lawang mbukak, lan lampu lan daya penggemar bakal dipateni kanthi otomatis sawise telung menit, sing bakal ngirit tagihan listrik.
4 Piranti cahya gagal daya Nalika sistem lampu elevator gagal amarga pemadaman listrik, piranti lampu pemadam listrik kanthi otomatis bisa nyedhiyakake lampu ing ndhuwur mobil kanggo nyuda rasa kuwatir para penumpang ing mobil.
5 Fungsi bali aman otomatis Yen sumber daya wis momentarily Cut mati utawa sistem kontrol gagal lan mobil mandheg antarane bangunan lan lantai, elevator bakal kanthi otomatis mriksa sabab saka Gagal.Para penumpang lunga kanthi slamet.
6 Piranti nyegah kakehan Nalika overloaded, elevator bakal mbukak lawang lan mandheg mlaku kanggo njamin safety, lan ana bebaya swara buzzer, nganti mbukak wis suda kanggo mbukak aman, iku bakal bali menyang operasi normal.
7 Jam swara kanggo ngumumake stasiun (opsional) Lonceng elektronik bisa menehi kabar marang penumpang sing lagi arep teka ing bangunan, lan lonceng swara bisa disetel ing ndhuwur utawa ngisor mobil, lan bisa disetel ing saben lantai yen perlu.
8 Watesan lantai (opsional) Nalika ana jubin ing antarane jubin sing kudu matesi utawa nglarang penumpang mlebu lan metu, fungsi iki bisa disetel ing sistem kontrol elevator.
9 Piranti Operasi Kontrol Kebakaran (Recall) Yen ana kobongan, supaya penumpang bisa lolos kanthi aman, lift bakal kanthi otomatis mbukak menyang lantai evakuasi lan mandheg nggunakake maneh kanggo nyegah sekunder.
10 piranti operasi kontrol geni Nalika ana kobongan, saliyane ngeling-eling lift menyang lantai pengungsian supaya penumpang bisa lolos kanthi aman, uga bisa digunakake dening petugas pemadam kebakaran kanggo tujuan nylametake.
11 Operasi driver (opsional) Lift bisa diuripake menyang mode operasi driver nalika elevator kudu diwatesi kanggo nggunakake dhewe penumpang lan elevator mimpin dening wong darmabakti.
12 Anti prank Kanggo nyegah piala manungsa, nalika ora ana penumpang ing mobil lan isih ana telpon ing mobil, sistem kontrol bakal mbatalake kabeh sinyal telpon ing mobil kanggo nyimpen rasah.
13 Drive lurus kanthi beban lengkap: (kudu nginstal piranti timbang lan lampu indikator) Nalika penumpang ing mobil elevator wis kebak, pindhah langsung menyang bangunan, lan telpon external ing arah sing padha ora bener, lan sinyal mbukak lengkap bakal ditampilake ing wilayah asrama.
14 Kanthi otomatis mbukak maneh nalika lawang gagal Nalika lawang bale ora bisa ditutup biasane amarga macet obyek manca, sistem kontrol bakal kanthi otomatis mbukak lan nutup lawang saben 30 detik, lan nyoba kanggo nutup lawang bale biasane.
15 Aplikasi kontaktor nol Solusi STO-kanggo kontaktor
16 Desain kabinet kontrol tanpa kipas Desain struktur boros panas profesional, mbusak penggemar boros panas, nyuda gangguan operasi
17 Triple rescue 1/3
(ngluwari otomatis cerdas)
Njupuk safety minangka prasyarat, desain fungsi ngluwari otomatis khusus kanggo macem-macem gagal kanggo nyegah wong kepepet.Nyadari tunggangan tanpa kuwatir, ayo keluarga santai
18 Triple rescue 2/3
(ngluwari otomatis sawise mati daya)
Fungsi ARD terintegrasi, sanajan ana gangguan listrik, isih bisa kanthi otomatis nyopir lift menyang leveling kanggo nyelehake wong ing level kanthi sumber daya serep sing kuat lan dipercaya.
19 Triple Rescue 3/3
(Salah satu tombol dial rescue)
Yen nylametake otomatis ora bisa, sampeyan bisa nggunakake telpon siji-tombol ing mobil kanggo nyambungake karo anggota kulawarga utawa rescuers profesional kanggo entuk relief.
20 Bebaya bebaya Perlindhungan bebaya geni: Konfigurasi standar sensor kumelun, sensor ndeteksi kedadeyan kumelun, langsung mandheg lift mlaku kanthi cerdas, lan mandhegake lift wiwit maneh, nyadari proteksi safety pangguna